بستن
Owls CMS

مدیریت اخبار

آخرین اخبار پزشکی | درمان | سلامت و اطلاعیه های مهم حوزه پزشکی در بخش اخبار و مقالات منتشر می یابد.

Post Thumbnail

معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برنامه‌های گروهی دانشجویی را تا اطلاع ثانوی لغو کرد

به گزارش وبدا، دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با ابلاغ نامه‌ای به معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تأکید کرد همه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور موظفند تمهیدات پیشگیرانه از شیوع و انتقال بیماری در کلیه اماکن فرهنگی و دانشجویی از جمله (سالن غذاخوری دانشجویی، آشپزخانه‌ها، خوابگاه‌ها، نمازخانه‌ها، مساجد، سالن‌های ورزشی، اتاق‌های اساتید، کارکنان و...) به کار گرفته و با هدف افزایش آگاهی دانشگاهیان خصوصاً دانشجویان، تابلوها و استندهای اطلاع‌رسانی در زمینه پیشگیری از ابتلا به ویروس‌کرونا، نشانه شناسی و مداخله و درمان در کلیه مکان‌های پر تردد دانشگاه‌ها، دانشکده‌ها نظیر خوابگاه‌ها، سالن غذاخوری، سالن ورزشی، اتاق‌های اساتید و کارکنان نصب کنند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در نامه فوق بر نظارت و حضور تمام وقت کارشناسان بهداشتی در سالن غذاخوری و آشپزخانه‌ها بویژه در تهیه، طبخ و توزیع غذا، توزیع غذای دانشجویان در خوابگاه‌های دانشجویی در ظروف یکبار مصرف، گندزدایی روزانه از سالن‌های غذاخوری و آشپزخانه‌ها تأکید کرده و در دسترس قرار دادن مایع ضدعفونی کننده در تمام سالن‌های غذاخوری، آشپزخانه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی، ممنوعیت پذیرش مهمان در هر قالبی در خوابگاه‌های دانشجویی، تعیین پزشک یا پزشکان متخصص داخلی و عفونی جهت بررسی وضعیت دانشجویان دارای علایم مشکوک به بیماری (با همکاری معاونت مربوطه) را الزامی دانسته است.

گفتنی است کروناویروس‌ها (نام علمی: Coronaviruses)، خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید ۱۹ را شامل می‌شود. کروناویروس‌ها در سال ۱۹۶۵ کشف شدند و مطالعه بر روی آن‌ها به‌طور مداوم تا اواسط دهه ۱۹۸۰ ادامه داشت. این ویروس به طور طبیعی در پستانداران و پرندگان شیوع پیدا می کند. با این حال تاکنون هفت کروناویروس انسانی کشف شده‌است. آخرین نوع آنها، در دسامبر ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین با همه‌گیری در انسان شیوع پیدا کرد.

ویروس کرونای جدید که با نام کووید۱۹ شناخته می‌شود نسبت به دیگر ویروس‌های این خانواده نسبتا ضعیف‌تر بود و ۱ تا ۲ مورد مرگ در هر ۱۰۰ نفر مبتلا را در پی داشته است. بیشتر مبتلایان به این ویروس بدون این‌که علائمی داشته باشند و حتی بدون این‌که خودشون متوجه شوند بهبود می‌یابند و تعداد اندکی از مبتلایان که عموما دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند، دچار عوارض حاد ناشی از این ویروس می‌شوند./۲۲۴/۲۰۵

Post Author
روابط عمومی
مرکز جراحی و کلینیک شبانه روزی سعادت اباد

کلینیک سعادت آباد فعالیت خود را از سال ۱۳۸۳ به عنوان مرکز جراحی محدود آغاز کرد. در سال ۱۳۸۸ مدیران این مجموعه بر آن شدند تا با مبنا قرار دادن استانداردهای جهانی در پزشکی مجموعه ای را فراهم آورندکه یکی از کاملترین و مجهزترین مراکز پزشکی ایران و خاورمیانه باشد. برای رسیدن به این منظور مدیریت و کارشناسان این مجموعه بررسی دقیقی بر نحوه خدمات رسانی مراکز درمانی داخلی و خارجی انجام دادند. در نهایت پس از تحقیق و شناخت نقاط قوت و ضعف سیستم های درمانی مختلف، کلینیک سعادت آباد با روش های نوین علمی و با محوریت ارتقاء کیفیت درمان و بهره گیری از فن آوری ITفعالیت خود را آغاز کرد.


هنوز دیدگاهی وارد نشده است!

دیدگاه خود را ارسال نمایید

پست الکترونیکی شما انتشار پیدا نمی کند.